Елхите на таланта грейнаха и на пл. Тройката в Бургас. Благотворителната,

...
Елхите на таланта грейнаха и на пл. Тройката в Бургас. Благотворителната,
Коментари Харесай

Елхи на таланта красят центъра на Бургас

Елхите на гения блестнаха и на пл. " Тройката "  в Бургас. Благотворителната, обществена и екологична акция се организира  по концепция на Деси Тенекеджиева и Фондация " Стоян Камбарев ". Инициативата започва в София, а Бургас е първата община след столицата, която се включва в нея.

Лице на акцията в Бургас е певицата Виктория Георгиева, която бе определена да показва страна ни на Евровизия през 2021 година

Мотото на самодейността е " Дари елха, Подкрепи гений, Украси Бургас, Дай живот на нова иглолистна гора ". Кампанията се осъществя с партньорството на Община Бургас.

Идеята на  " Елхи на гения "  е всеки, който пожелае да украси своя жива елха, да направи подаяние, което ще отиде за съответно надарено дете.

За втора година Фондацията уголемява обсега на своята поддръжка отвън рамките на Академия " Стоян Камбарев ", в която влизат повече от 90 млади създатели - всички те номинирани и носители на Наградата за Полет в изкуството и Награда за Кино 355.

Благотворителната акция ще поддържа даровити деца от 10 многодетни фамилии в потребност, като ще покрие едногодишните цялостни финансови разходи за изкуството, в което детето твори. Семействата ще получат още доста дарове и ваучери за покупки в хранителни вериги, търговски центрове, книжарници и други Тези надарени деца ще станат част от огромното семейство на Фондация " Стоян Камбарев ", която ще следи тяхното развиване и ще ги поддържа и в бъдеще.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР